Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ingrediente
- Carne tocata: 500 g
- Orez: 4 linguri
- Morcovi: 3
- Telina mica: 1
- Pastarnac: 1
- Pasta de ardei: 1 lingura
- Zeama de varza: 1 l
- Galbenus de ou: 1
- Smantana: 200 g
- Sare: dupa gust
- Marar verde: dupa gust
Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Cris
Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.
Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.:)
Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute,
apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |