Ciorba de pui cu smantana si tarhon I

Ingrediente
- Cartofi: 2
- Ardei gras rosu: 1/2
- Ardei gras verde: 1/2
- Morcovi: 1
- Ceapa: 1
- Dovlecei: 1
- Rosii: 1
- Patrunjel: 1 legatura
- Tarhon: dupa gust
- Telina: 2 tulpini
- Piept de pui: 1
- Ulei: cateva linguri
- Bors: 1 cana
- Smantana: 200 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Se taie pieptul de pui cubulete mici si se pune la fiert(pentru aproximativ 10 min) intr-o craticioara mai mica
In timp ce fierbe pieptul de pui ne ocupaam de legume.Cartofii si dovlecelul ii taiem cubulete, ceapa se taie marunt, morcovul eu l-am dat pe razatoare, rosia se decojeste si se taie cubulete mici, tulpinile de telina si patrunjelul se taie marunt la fel si ardeii grasi
Se pun cateva linguri de ulei intr-o oala si se rastoarna toate legumele in ea, se amesteca si se acopera cu un capac se lasa la calit si se amesteca din cand in cand...(aproximativ 5-7 min)
Apoi se rastoarna peste legume pieptul de pui si zeama in care a fiert acesta si se mai lasa la fiert aproximativ 25 de min la foc potrivit
Se condimenteaza cu sare, piper si cui ii place poate pune si un catel de usturoi pisat, se adauga borsul(zeama de lamaie) se mai lasa 5 min si se opreste focul
Intr-un castron pregatim smantana cu tarhon si cand se racoreste putin ciorba adaugam smantana in ea
Se serveste cu ardei iute sau ceapa rosie taiata fashiute subtiri "frecata" cu sare si putin otet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |