Ciorba de spanac

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Apa+ceapa tocata marunt+ 2 lg orez si morcovul taiat rondele le punem la foc.
Curatam si tocam marunt spanacul.
Cand morcovul e fiert adaugam spanacul,bulionul de rosi,sarea,uleiul,acreala si mararul tocat,lasam 5 minute sa fiarba
Un mic sfat:Se stie ca spanacul fiert sau preparat prin mijloace traditionale este daunator organismului. Daca in timpul prepararii isi schimba culoarea din verde proaspat in verde spre galben, atunci el devine daunator si nu trebuie consumat.
Este necesar ca spanacul sa fie OPARIT foarte putin sau CONSUMAT IN STARE CRUDA, de preferinta in salata sau cu cruditati
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |