Ciulama cu ciuperci

Ingrediente
- Piper: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
- Patrunjel: dupa gust
- Marar: dupa gust
- Usturoi: 2 catei
- Ceapa: 1
- Ciuperci: 500 g
- Faina: 2 linguri
- Apa: 300-350 ml (sau supa de legume)
Mod de Preparare
Se pune uleiul itr-o craticioara(cat sa acopere fundul vasului)
se da ceapa pe razatoare sau se taie marunt si se pun la foc mic sa se caleasca ceapa...cand se ingalbeneste ceapa se adauga faina amestecandu-se continuu sa nu se faca cocoloashe,
apoi se pune apa/supa de legume, se condimenteaza, se pun ciupercile(intregi sau taiate feliute) se adauga verdeatza taiata marunt, ustuoriul pisat si se lasa la foc mic sa mai fiarba 10-15 min se serveste cu mamaligutza
pentru a mai colora putin ciulamaua se oate pune 1 morcov taiat rondele fiert dinainte
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |