Ciulama cu ciuperci, galbiori

Ingrediente
- Ciuperci: 500 g
- Smantana: 250 g
- Amidon: o lingurita
- Ceapa: 1
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Usturoi pisat: 2 catei
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu ciuperciReteta postata in forum de Janet
Sa va spun cu ce ciuperci am facut ciulamaua?Cu ciupercile culese cu minusitile mele din padurea de linga casa!
Sint ciupercile galbiori,sau piciorusul caprioarei,sint foarte gustoase si le-am pregatit asa;
Intr-o tigaie punem uleiul la incins in care adaugam ceapa taiata marunt,cind s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate si taiate
fideluta.Amestecam si lasam la foc mic ,sa fiarba pina cind scade apa ce a lasat-o,apoi adaugam sare dupa gust, piper,
smintina si usturoiul ,amestecam si adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa.Lasam sa dea citeva clocote ,sa se ingroase sosul si
ciulamaua este gata.
Servim cu patrunjel tocat marunt, deasupra!Sint delicioase ,va asigur
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |