Ciuperci cu mamaliguta si sos de usturoi

Ingrediente
- Ciuperci: 500 g
- Marar: 1 legatura
- Ulei: cat este necesar
- Apa minerala: 1/2 pahar
- Usturoi: 2-3 catei
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postsursa retetei: Monica-Elizabet
Se spala ciupercile se scoate "piciorul" si se lasa de-o parte(le puteti folosi la alte retete)
iar palarioarele se pun la scurs pe o farfurie
Se pun cateva linguri de ulei intr-o tigaie si cand se incinge se pun ciupercutele in tigaie cu "gaurile" in sus
In fiecare ciupercuta se picura putin ulei de masline, sare piper se acopera cu un capac si se lasa la foc mic-potrivit pana sunt gata
Intre timp ne ocupam de mamaliguta si sosul de usturoi cu marar pe care-l pregatim astfel:
zdrobim usturoiul punem sare il frecam bine cu 1-2 linguri ulei ca pe maioneza, adaugam mararul tocat marunt, apoi apa minerala
Asezam ciupercutele pe farfurie, punem mamaliguta si deasupra sosul de usturoi cu marar
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |