Ciuperci umplute cu carne de pui

Ingrediente
- Piper macinat: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Patrunjel: 1 legatura mica
- Rosie: 1
- Ceapa alba: 2
- Carne tocata de pui: 500 gr
- Ciuperci champignon: 800 gr.-1 kg
- Boia de ardei dulce: dupa gust
- Curry: dupa gust
- Cascaval ras: 150-200 gr
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu carneMod de Preparare
Pasul 2. Pregatirea umpluturii

Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.
Pasul 3. Umplerea ciupercilor

Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.
Reteta în Imagini
Mod de Servire
Se servesc dupa ce s-a racit putin ca aperitiv.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
-
AdministratorExcelenta prezentarea pe pasi, felicitari!19 Septembrie 2013 | Raspunde
-
SilviaMultumesc mult ! Ma bucur enorm ca v-a placut modul de prezentare si rog pe toata lumea sa incerce aceasta reteta simpla si delicioasa.21 Septembrie 2013 | Raspunde
-
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |