Ciuperci umplute cu crema de branza

Ingrediente
- Ciuperci: in functie de cate portii doriti
- Crema de branza: in functie de cate portii doriti
- Kaiser/sunca/carnati/salam: in functie de cate portii doriti
- Marar: dupa gust
- Pesmet: cat este nevoie
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Oua: cat este nevoie
- Faina: cat este nevoie
- Lapte: cat este nevoie
- Cascaval: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu ciuperciSe aleg ciuperci mari si frumoase, vom folosit doar palariutele, se spala bine si se pun la scurs pe servete din hartie
crema de branza se amesteca cu maratul taiat marunt, sare si piper
intr-un castron amestecam oul, faina si putin lapte
Umplem palariutele cu crema de branza amestecata, in fiecare palariuta punem o felie(rondea) de carnacior sau kaiser, ori salam taiat marunt
tavalim ciupercile deja umplute mai intai prin pesmet apoi prin compozitia de ou+faina+lapte
incingem uneliul intr-o tigaie si punem ciupercile la prajit pana se rumenesc pe ambele parti
se lasa sa se scurga pe servete absorbante si cand inca mai sunt calde se rade deasupra putin cascaval
sursa retetei: Monica Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |