Ciuperci umplute la tava

Ingrediente
- Ciuperci: 1 kg
- Ceapa: 2
- Patrunjel verde: 1 legatura
- Smantana: 130 ml
- Pesmet: 3 linguri
- Cascaval: 200 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Ulei: cat este nevoie
- Bacon: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
4-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu ciuperciMod de Preparare
Se spala ciupercile si se lasa la scurs
Se taie marunt piciorusele, cepele si se pun impreuna la calit in putin ulei.
Se adauga patrunjelul, smantana,condimentele. Lasam pana scad putin,la sfarsit adaugam pesmetul si baconul taiat bucatele mici
.Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus Radem cascaval deasupra si dam la cuptorul preincalzit si lasam pana se rumenesc.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |