Clatite chinezesti

Fierbem apa pana da in clocot ,punem apa clocotita peste faina si o mestecam cu o lingura de lemn,dupa aceea o framantam cu mana pana devine o coca elastica.Invelim coca intr-o folie si o lasam sa se odihneasca 45 de minute.
Dupa 45 de minute ,pudram cu faina planseta ,luam cate o bila din coca o intindem cu facaletul si se pensuleaza cu ulei (eu am uitat)adaugam sare si cozile de ceapa(eu am pus si busuioc si oregano)si o rulam ,se strange la capete.Ruloul il rulam in forma de cochilie de melc ,aplatizam cu mana dupa care o intindem cu facalcaletul.
Se coace pe o parte si pe alta pana se rumesneste intr-o tigaie unsa cu ulei la foc potrivit
Reteta postata in forum de Nela
Reteta este luata de pe site-ul coolinaria
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |