Clatite de post

Ingrediente
- Faina: 200 g
- Apa minerala: 200 ml
- Praf de copt: 1 varf cutit
- Ulei: 100 ml
- Zahar: 50 g
- Zahar vanilat : dupa gust
- Sare: 1 praf
Mod de Preparare
Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine un aluat de consistenta unei smantani subtiri.
Se ia cu polonicul din compozitie si se pune in tigaie, se rasuceste tigaia astfel incat aluatul sa se imprastie pe tot fundul tigaii
Se coc intr-o tigaie de teflon, care sa nu lipeasca. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei
Dupa coacere se pot umple cu dulceata dorita sau ciocolata de post
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |