Coliva din arpacas

Mod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Se alege arpacasul,se spala si se pune la fiert cu 5 litri de apa si lingura de sare la foc mic
Se fierbe la foc mic pana infloreste arpacasul si scade aproape toata apa
Dupa ce a scazut apa aproape 90% se adauga zaharul(se mesteca din cand in cand sa nu se prinda)
si se fierbe pana ce scade apa.
Se da la rece.
Dupa ce sa racit bine, rezulta o compozitie tare
In ea se adauga aromele si numai 300 g nuca,100 lasam pentru ornat
Se amesteca bine,se aseaza in pahare sau pe platou si se orneaza cu nuca ,bomboane, cacao ,jeleuri....
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |