Cordon Bleu

Ingrediente
- Piept de pui: 2 buc
- Cascaval: 150 g
- Jambon/sunca: 100 g
- Oua: 2
- Faina: 5 linguri
- Pesmet: 5 linguri
- Unt: 50 g pentru sos
- Smantana: 150 g pentru sos
- Vin alb: 4 linguri pentru sos
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
Mod de Preparare
Se bate pieptul de pui cu grija, pana cand se aplatizeaza suficient.
Pe fiecare bucata se condimenteaza cu sare/piper se asaza o felie de cascaval si, peste ea, una de jambon
Se ruleaza carnea in jurul umpluturii, se preseaza cu mana, ca sa nu se desfaca
se trece prin faina, oua batute si pesmet si se prajeste in untul incins in prealabil.
Untul ramas dupa prajirea pieptului de pui se dilueaza cu cateva linguri cu vin alb si cu 150 g de smantana proaspata. Se presara un pic de sare si se da intr-un clocot.
"Cordon bleu" se serveste insotit de acest sos
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |