Cornulete cu untura si bors

Ingrediente
- Unt sau untura: 500 g
- Bors acru: 1 ceasca
- Drojdie uscata: 2 plicuri
- Sare: dupa gust
- Faina: cat cuprinde
- Coaja de portocala: dupa gust
- Faina: dupa gust ( umplutura)
- Rahat: dupa gust (umplutura)
- Zahar pudra: putin (pudrare)cornulet
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
180 de minutePortii:
50Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de alynusa
Peste untura din vasul de framantat se pune borsul incalzit
Se adauga drojdia , faina sarea si se framanta
Cand aluatul a crescut se fac cornuletele
Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza (de calde)
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |