Cornulete din aluat cu branza de vaci

Ingrediente
- Faina: 200 g
- Branza de vaci: 200 g
- Unt: 200 g
- Sare: dupa gust
- Zahar: 30 g
- Gem acrisor: dupa gust
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive cu foietajMod de Preparare
sursa retetei: Micul-bucataria noastra
Untul, faina, branza, sarea si zaharul, se framanta, se face o bila, se lasa la odihnit ca 30 min
Apoi se intinde o foaie rotunda ce se taie mai apoi in triunghuri
Se aseaza umplutura pe fiecare triunghi
Daca doriti sa le preparati cu umplutura sarata scadeti zaharul din compozitia aluatului
Se ruleaza de la baza spre varf se aseaza in tava Se ung cu pensula inmuiata in galbenus de ou iar deasupra se pot presara diverse seminte
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |