Cornulete din aluat cu crema de branza

Ingrediente
- Unt: 200 g
- Crema de branza philadelphia: 200 g
- Faina: 300 g
- Zahar brun: 60 g
- Zahar: 60 g
- Sare: putina
- Migdale macinate: 120 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
90 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diversesursa retetei: Micul-bucataria noastra
Untul, branza, faina si sarea se amesteca bine si se framanta un aluat.
se inveleste aluatul in folie de plastic si se pune in frigider o noapte
A doua zi se imparte aluatul in patru
Fiecare bucata se intinde rotund si se taie in 16(in functie de cat de mari doriti sa iasa cornuletele taiati aluatul in mai putin...8 spre ex)
Pe masa pe care se intinde aluatul se presara migdale sau nuci macinate amestecate cu zahar.
Nu uitati sa pastrati nuci(migdale) amestecate cu zahar si pentru celelalte 3 foi, impartiti de la inceput cantitatea in 4
Se ruleaza de la baza spre varf si se aseaza in tava
Se pun in cuptorul preincalzit si se lasa pana se rumenesc
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |