Cornulete fragede cu gem

Ingrediente
- Faina: 300 g
- Margarina/unt: 250 g
- Sare: putina
- Zahar: 1 lingura
- Otet: 1 lingura
- Apa: 6 linguri
- Gem cu nuca/rahat: 200 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
15Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
sursa retetei: gogo-bucataria noastra
Se cerne faina intr-un castron si in mijlloc se face o adancitura unde se pune margarina(untul) inmuiat la temperatura camerei.
Se adauga restul de ingrediente si se framanta un aluat
Se intinde in foaie de 4-5 mm si se taie pentru a obtine triunghiuri ce se vor umple dupa preferinta cu gem,rahat sau ce doriti
apoi se ruleaza triunghiurile de la baza spre varf dandu-le forma de cornulete.
Se coc in cuptorul preincalzit la foc mijlociu aproximatv 25 de minute. Daca doriti se pot pudra calde cu zahar.
Ies aproximativ 35 de bucati.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |