Cornulete fragede cu unt

Ingrediente
- Faina: 600 g
- Unt: 1 pachet
- Drojdie: 25 g
- Lapte: 75 ml
- Sare: putina
- Zahar pudra: dupa gust
- Dulceata de fructe/crema de ciocolata: putina (pt umplutura)
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
20Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de MihaelaT
Faina se pune intr-un vas, se dizolva drojdia in lapte, se adauga o lingurita de zahar si se toarna intr-o adancitura facuta in faina. Se lasa la 10 minute dupa care se dauga untul care a stat vreo 20 de minute, in balcon la soare, oul, un praf de sare si se framanta. Iese un aluat fraged care l-am lasat la dospit 40 minute. Se intinde o foaie de aluat pe masa presarata cu faina si se taie. Cuptorul se incalzeste in prealabil, iar in tava am pus hartie de copt.
Le-am copt la foc potrivit si mic, pana au devenit aurii, iar apoi le-am tavalit prin zahar pudra
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |