Cornuri cu aluat de cozonac

Ingrediente
- Faina: 500 g
- Ceai cu lapte: 1 1/2 cana
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
20Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseSe face o maia din drojdie putin zahar si lapte caldut nu fierbinte.
Se pune la caldura sa dospeasca.Dupa care in in mijlocul fainii se pune niste lapte fierbinte si se opareste putina faina.
Pana se raceste se bat albusele spuma cu zaharu si zaharul vanilat,se pun si galbenuselese rade coaja de la o lamaie.Cand s-a racit aluatul oparit se pune maiaua peste,se amesteca laptele ramas,ouale,lamaia rasa,si se framanta cu ulei.
Se pune la crescut dupa care se intind foi nu f. mari si groase de 1 cm.
Se taie triunghiuri si se umplu cu ce avem.
Eu am avut gem de smochine,marmelada de grefe roz si niste crema de ciocolata
nu prea groasa ca a curs.
Nu am facut poze din timpul executarii insa mai repet reteta si am sa fac mai
multe poze.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |