Cornuri cu branza, prajite

Ingrediente
- Cornuri simple: 4 bucati
- Branza de vaci: 250 g
- Branza telemea: putina
- Marar: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Lapte: putin
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseRetete postata in forum de Micul
Tineti minte cornurile cu 25 de bani, de pe vremea lui Ceausescu ?Nu stiu daca se faceau in toate zonele, dar cine are in jur de 40 de ani si a trait in Satu Mare, a mancat macar un corn simplu.Eu nu tin minte de atunci sa fi mancat cornuri asa de bune.
Cu aceste cornuri facea mami, cornuri umplute cu branza, apoi prajite.Le facea de ziua mea, si cu toate ca in general copiii nu prea mananca la zile de nastere, corn din asta mancau aproape toti copiii, unii ajunsesera sa ma intrebe " da cand ii ziua ta, sa mancam cornuri ? ".Era asa ca un obicei, ca mami sa faca aceste cornuri doar de ziua mea.
Le-am facut, cand au fost colegii lui Mitu, si pot sa va spun ca le-au placut mult.
O sa ma intrebati daca se pot baga la cuptor; noi nu le-am facut decat prajite si sunt sigura ca la cuptor sunt bune, dar nu la fel de bune, ca si prajite in ulei.
Stiti ca spun totdeauna parerea mea sincera, nu a existat sa manance cineva si sa nu-i placa
Se taie cornurile in doua, se scobesc de miez.Miezul se pune intr-un bol
Peste miezul cornurilor se pune putin lapte , atat cat sa se inmoaie
Se adauga marar verde, telemeaua data pe razatoare ( eu pun doar putina, dar dupa gust puteti pune mai multa ) si patrunjel tocat, se condimenteaza, eu nu am avut si am pus doar condimente
Se umplu jumatatile de cornuri cu amestecul de branza
Se prajsc in ulei incins si apoi se pun la scurs pe hartie absorbanta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |