Cornuri cu gem

Ingrediente
- Lapte: 200 ml
- Drojdie: 1/2 cub
- Zahar: putin
- Sare: putina
- Ulei: 100 ml
- Faina: cat cuprinde
- Gem de caise: umplutura
- Oua: 1 buc ( pt uns)
- Zahar brun: putin ( pt ornat)
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Claudia74
Se framanta un aluat din toate aceste ingrediente, de intind foi rotunde, se taie in triunghiuri se pune gem pe fiecare triunghi
se ruleza de la baza spre varf, se ung cu ou si zahar brun si se dau la cuptor
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |