Cornuri cu kefir

Ingrediente
- Kefir: 1 borcan (189 g)
- Unt: 30 g
- Sare: 1 lingurita
- Praf de copt: 1 lingurita
- Ulei de masline: 3 linguri
- Amidon de porumb: 2 linguri
- Faina: cat cuprinde
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
8Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diversesursa retetei: todo gostoso
Toate ingredientele(mai putin faina+amidonul de porumb) se mixeaza apoi se adauga faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de mana.
Aluatul se imparte in 3 bile
Se intinde folie de plastic pe masa(se lucreaza mai usor) si se presara cate putin amidon
se intind pe rand(separat) cele 3 bile in 3 foi
fiecare aluat se presara cu amidon de porumb apoi se suprapun cele 3 "foi" intinse
Umplutura trebuie sa fie una sarata:carnati, shunca, cascaval, 1/2 de maslina, fashioare subtiri de ardei gras, etc
Se rasucesc de la baza mare spre varf
se ung cu galbenus de ou se presara oregano si se pun la cuptor pana se rumenesc
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |