Cornuri din aluat de paine

Ingrediente
- Oua: 1 buc
- Lapte caldut: 100 ml
- Apa: 100 ml
- Zahar: 1/2 lingurita
- Sare: 1 lingurita
- Unt: 25-30 g
- Drojdie proaspata: 1 cub
- Faina: 500 g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
8Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zahar si se lasa 8-10 min
Apoi se adauga untul topit, apa calduta, oul, sarea...si incet, incet faina.
Se face un aluat si se framanta cateva minute
Se lasa la crescut cca 30 de min
aluatul crescut se mai framanta de cateva ori se intinde o foaie rotunda, apoi se taie triunghiuri si se umplu cu shunca, branza pdhiladelphia si masline
Se ruleaza de la baza catre varf se aseaza in tava si se mai lasa la crescut 15 min
Se ung cu pensula inmuiata cu apa, se presara faina si se pun in cuptorul preincalzit pana se rumenesc deasupra
sursa retetei: Monica-Elizabet
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |