Cornuri dulci din aluat cu iaurt

Ingrediente
- Faina: 250 g
- Unt: 125 g
- Iaurt: 125 g
- Sare: 1 praf
- Zahar: 3 linguri
- Praf de copt: 1 plic
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
8Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Din aceste ingrediente se framanta un aluat care se tine la frigider timp de 30 de min
Se intinde o foaie rotunda pe care o taiem in 8 triunghiuri
Pe fiecare triunghi intindem umplutura din dulceata , gem(ce trebuie sa fie putin mai tare fiindca altfel curge) crema de ciocolata
Rulam fiecare triunghi de la baza spre varf si asezam in tava
Se pun in cuptorul preincalzit pana se rumenesc
sursa retetei: Libertatea
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |