Cornuri moi si pufoase cu mac sau gem

Ingrediente
- Faina: 500 g
- Unt moale: 50 g
- Drojdie: 1 plic
- Sare: putina
- Lapte: 150 ml
- Zahar: 3 linguri
- Oua: 2 buc
- Lapte: 250 ml ( pt crema)
- Apa: 100 ml ( pt crema)
- Zahar: 100 g ( pt crema)
- Faina: 50 g ( pt crema)
- Cacao: 30 g ( pt crema)
- Ciocolata: 60 g ( pt crema)
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Micul
Sunt unele din cele mai pufoase si bune cornuri, facute de mine ever. Pentru asta ii multumesc Roxanei, de pe utile copii, pe care nu o cunosc, dar care mi-e draga datorita felului ei de a scrie.
Eu le-am bagat la masina si a iesit super. Am facut cu mac, gem si crema de ciocolata. Din cele cu gem si mac n-am mai apucat sa pozez, ca s-au dus.
Se amesteca faina, zaharul si cacaoa. Se adauga laptele si se pune pe foc. Se adauga apoi si ciocolata, si se amesteca in aceeasi directie, pana sa ingroasa.
asa fain a crescut aluatul
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |