Cornuri pufoase cu gem

Ingrediente
- Faina: 400 g
- Drojdie: 25 g
- Unt sau margarina: 100 g
- Lapte: 150 ml
- Oua: 1 buc
- Zahar: 100 g
- Zahar vanilat : putin
- Coaja de lamaie: putina
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
180 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Criss
Aluatul se framanta, se lasa la crescut o ora imparte in 6 parti egale.Fiecare bucata de aluat se intinde si se taie in 8 triunghiuri.
Se pune gem.Aici am pus de visine.
sau o marmelada de gutui.
Ideal e sa folositi o marmelada sau un gem mai tare ca sa nu se murdareasca aluatul
e ruleaza aluatul dinspre exterior spre interior.
Se pun cornuletele in tava si se mai lasa 20 minute. Se ung cu galbenus amestecat cu zahar tos
Cand s-au copt se pot da prin zahar pudra,
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |