Cosulete cu sunca

Ingrediente
- Paine feliata: 1 bucata
- Sunca: cateva felii
- Kaiser: cateva felii
- Carnati afumati: 1 bucata
- Cascaval cubulete: dupa gust
- Masline: dupa gust
- Ciuperci: dupa gust
- Ierburi uscate: dupa gust
- Unt topit sau ulei: pentru uns tava
- Crema de branza: pentru uns felia de paine
Specific:
AustralianTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
AustraliaCategorii:
Aperitive diverseReteta postata in forum de Happy
Am gasit ideea intr-o revista australiana pt pregatit pachetelul pt copii la scoala. Aici stau 6 ore la scoala si la ora 13 au lunch-ul care trebuie sa fie consistent. Eu le-am pregatit chiar si pt o cina rapida cu mult succes :D
Se ia felia de paine si se indeparteaza marginile
Se aplatizeaza cu facaletul si daca vreti o puteti unge cu un pic de crema de branza, dar nu e obligatoriu..
Se toaca mezelurile, cascavalul si se amesteca intr-un castronel
Feliile de paine se pun in tava de briose care a fost unsa in prealabil cu unt sau ulei si se umplu cu ce ati pregatit mai devreme..
Se dau la cuptorul incins la 230 de grade pana se auresc pe margine
Sunt tare bune atat calde cat si reci, cu sos de rosii sau fara..
Pofta buna!
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |