Cotlet pizza art cu spatzle

Ingrediente
- Faina: 200 g
- Oua: 2
- Sare: dupa gust
- Nucsoara: dupa gust
- Cotlet de porc: in functie de cate portii doriti
- Condimente: dupa gust
- Ardei: cat este nevoie
- Rosii: cat este nevoie
- Usturoi: dupa gust
- Cascaval: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
GermaniaCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de Claudia74
o brambureala multi-culti :D
spätzlele sunt paste tipic svabesti (partea de sud a Germaniei) ,se servesc ca si garnitura sau doar cu sos,
reteta suna cam asa :
200 gr.faina,
2 oua,
100 ml.apa,
sare si nuscoara
insa ptr a le prepara aveti nevoie de o razatoare speciala unde se pune aluatul ,se impinge cu o spatula in oala cu apa fiarta, acesta curge formand spätzele care se fierb aprox.10 min
reteta de carne :
cotletele se condimenteaza dupa gust (sare,piper,busuioc,curry,oregano,nucsoara),se stropesc cu ulei si se baga la cuptor,cand s-au rumenit putin se aseaza ardei taiati,usturoi si rosii felii,apoi se acopera cu felii de cascaval si se mai da la cuptor aprox.15 min.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |