Covrigei cu cascaval

Se incalzeste putin apa si se pune drojdia cu putin zahar si se lasa 5 min
Se rade cascavalul se amesteca cu oul si smantana, untul topit si sarea, apoi se rastoarnat drojdia crescuta si se pune faina cate putin....pana nu se mai lipeste de mana dar nici coca nu este tare
Se pune aluatul la crescut la loc cald si se lasa 30 de min
Se mai framanta putin, apoi se rup bucatele mici din aluat si se fac suluri subtiri ce se unesc la capete
Se pun covrigeii in tava neunsa si se lasa la cuptorul preincalzit la foc mic-potrivit dar jos...pe prima treapta nu acolo unde coc de obicei pandispanul si altele...
Se intorc covrigeii cand pe o parte cand pe alta pana s-au rumenit, sunt deliciosi, crocanti dar nu tari ...
inainte de a fii pusi la cuptor pot fii rpesarati cu sare, mac, susan, etc
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |