Cozonac de post cu stafide

Ingrediente
- Faina: 350 g
- Drojdie uscata: 1 plic
- Ceai de fructe: 125 ml
- Zahar: 100 g
- Sare: 1/2 lingurita
- Ulei: 5 linguri
Specific:
RomanescTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in faina si se pune drojdia inmuiata in putin suc de fructe, se adauga uleiul si zaharul topit in restul de suc
Apoi se framanta 10-15 min si la sfarsitul framantatului se adauga 100 gr stafide si se amesteca bine.
Se lasa la crescut intr-un loc calduros(ferit de curent si apa) cand isi dubleaza volumul se pune in forma si se mai lasa din nou la crescut 10-15 min,
apoi se pune la cuptorul( preincalzit) pentru 35-40 de min. se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |