Crap umplut
Pestele se curata, se spala, se unge cu mirodenii pentru peste. Umplutura se face dintrun amestec de miez de paine, lapte, cipuerci, un ou si mirodenii dupa gust. Umplutura se pune in peste, se coase pestele si s epune in tava unsa cu ulei. se pune ca sos un amestec de apa, vin, mirodenii. Se taie felii o banana, o portocala mare, o rosie, un morcov, un cartof curatate. se pun in tava si pe peste toate acestea. Se inveleste tava cu folie de aluminiu, se pune in cuptorul incins 20-25 min dupa care se scoate folia, se completeaza sosul si se mai pune la cuptor fara folie inca 20-25 min. Se verifica cu furculita care daca iese curata,, pestele e gata. Se consuma cu vin alb sau sampanie..
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |