Cuburi crocante cu ciocolata

Ingrediente
- Biscuiti: 250 g
- Ciocolata neagra: 300g
- Unt: 100g
- Fructe uscate: 125g
- Miez de nuca: 125g
- Scortisoara: 1/4 lingurita
- Miere: 100g
- Portocale confiate: 50g
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Bomboane, fursecuriReteta postata in forum de alison
un fel de salam de biscuiti,un pic mai altfel,reteta preluata de pe blogul anei powel
amestecam intr-un bol bucatelele de biscuiti cu nucile , fructele uscate si pulberea de scortisoara .intr-un vas adaugam ciocolata ,untul ,mierea si portocala confiata ,le punem la foc foarte mic si amestecam pina se topesc si se omogenizeaza.ulterior le amestecam cu ingredientele uscate din primul bol .in final, turnam amestecul rezultat intr-o tava de 20/20cm ,captusita cu hirtie de copt pe care am gresat-o cu putin unt.nivelam si daca vrem ornam,eu am pus ceva miez de nuca si cocos razuit.dam la frigider peste noapte,a doua zi se poate taia in cuburi si degusta
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |