Deliciu de post

Ingrediente
- Mere: 1 bucata
- Coaja de portocala: 1 bucata
- Coaja de lamaie: 1 bucata
- Nuca de cocos: 50 g
- Nuci: 160
- Zahar: 150 g
- Ulei: 90 ml
- Esenta de migdale: dupa gust
- Faina: 300 g
- Lapte de soia: 350 ml
- Dulceata de capsuni: 5-6 linguri
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-4Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Dulciuri de postMod de Preparare
Reteta postata in forum de Michelle
Dam drumul la cuptor la 180ºC.
Se curata marul si se razuie pe razatoarea mica,se adauga coaja rasa de la portocala si lamaie
se adauga nuca de cocos,zaharul,praful de copt,esenta de migdale si faina,se amesteca cu o lingura, apoi adaugam uleiul si laptele si mixam cca 5 minute.
Se tapeteaza o tava (36 X 25 cm) cu hartie pentru copt se toarna aluatul apoi se orneaza cu dulceata de capsuni
.se da la cuptor 35 min.NU DESCHIDETI CUPTORUL 30 MIN.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |