Diplomat cu fructe

Ingrediente
- Oua: 5
- Zahar: 400g
- Gelatina: 4 plicuri
- Frisca: 600 ml
- Ananas: cat se doreste
- Piersici: cat se doreste
- Stafide: cat se doreste
- Pere: cat se doreste
- Esenta de vanilie: 1
- Oua: 6
- Faina: 7 lingur
- Zahar: 6 linguri
- Praf de copt: 1
- Ulei: 4 linguri
Se prepara blatul.Se separa uoale,albusurile spuma cu zahat,se adauga galbenusurile apoi faina cernuta impreuna cu zahar si uleiul.Coacem blatul apoi rece se taie in 2 felii.
Crema diplomat. Gelatina se pune la inmuiat in suc de la compot.Ouale intregi se amesteca cu zaharul pe foc pana se ingroasa compozitia.Se amesteca cu gelatina si se lasa deoparte pana batem frisca .
Se amesteca si aceasta cu ouale si se lasa 10 minute la frigider.Tocam fructele si le scurgem bine apoi le amestecam in crema diplomat.Se pune o foaie de blat in tava in care aranjam tortul,crema diplomat apoi a doua foaie.Se acopera si se da la rece peste noapte sau cel putin 4 ore.
Se rastoarna si se orneaza cu restul de frisca si cum va place.Aici am folosit pasta de lapte praf si de zahar.
Reteta postata in forum de mirela
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |