Dobos cu sunca si cascaval

Ingrediente
- Sunca: 10 felii
- Cascaval: 10 felii
- Unt nesarat: dupa gust
- Rosii: pentru decor
- Masline: pentru decor
- Ardei gras: pentru decor
Mod de Preparare
In functie de cate dobosuri doriti sa preparati mariti cantitatile
se unge o felie de sunca cu un moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand terminam cele 10 felii de sunca si cascaval
se pune intr-o folie de plastic in frigider pentru cel putin o ora
apoi se taie cuburi mici, in fiecare cub se pune o scobitoare cu diverse decoruri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |