Dovlecei cu branza la cuptor

Ingrediente
- Dovlecei: 2
- Branza de vaci: cat este nevoie
- Marar: dupa gust
- Unt: putin
- Faina: 1/2 lingura
- Lapte: putin
- Cascaval: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Se curata dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se storc de zeama
Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, se condimenteaza, se adauga mararul taiat marunt
Se face un sos bechamel din untul pus la topit, apoi se adauga faina, la sfarsit se adauga laptele sau iaurtul mai putin gros.
Sosul nu trebuie sa fie foarte foarte gros.
Se tapeteaza o tava se pune un rand de dovlecel, unul de branza , alternativ pana se termina .La sfarsit se toarna sosul bechamel, apoi se rade putin parmezan sau cascaval.Se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste.
sursa retetei: Micul bucataria noastra
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |