Dovlecei la cuptor

Ingrediente
- Dovlecei: in functie de cate portii doriti
- Pesmet: in functie de cate portii doriti
- Ulei de masline: in functie de cate portii doriti
- Parmezan: in functie de cate portii doriti
Specific:
UniversalTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Se taie dovleceii in sferturi, se ung cu ulei de masline cu o pensula
Intr-o farfurie amestecam parmezanul ras(sau un cascaval mai uscat) cu pesmetul si apoi tavalim dovleceii prin acest amestec
Se pun la cuptor pana se rumenesc
sursa retetei: Micul bucataria noastra
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |