Dovlecei si rosii umplute

Ingrediente
- Dovlecei: 2 bucati
- Rosii: 4 bucati
- Ceapa rasa: 1 bucata
- Morcov ras: 1-2 bucati
- Cartofi rasi: 2 bucati
- Ardei gras rosu: 1/2 bucata
- Ardei gras verde taiati marunt: 1/2 bucata
- Telina rasa: 1 bucata
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Usturoi pisat: 2-3 catei
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri de postMod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
2 dovlecei taiati in doua pe lungime se "scobesc" de miez.dovleceii se pun in apa care fierbe pentru cateva minute pana se inmoaie putin.
4 rosii se taie "capacelele" si se scobesc cu linguritza .
Miezul dovleceilor si al rosiilor se taie marunt si se pune in tigaie in cateva linguri de ulei de masline, impreuna cu ingredientele de mai sus
Cand sunt calite bine se pun legumele peste rosii si dovlecei se aseaza dovleceii si rosiile umplute intr-o tava si se pun la cuptor la foc potrivit pentru 25 de min.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |