Dulceata de corcoduse

Reteta postata in forum de alynusa
am pus la fiert 400ml apa...
cand a inceput a fierbe am adaugat 4 kg corcoduse coapte bine(din acelea care nu se desfac de pe sambure)
am fiert bine pana a inceput sa se separe pielita de samburii....
am trecut printr-o strecuratoare corcodusele(daca e cazul se mai toarna o data zeama peste pielita si samburi)pana trece toata pulpa corcodusei(in strecuratoare trebuie sa ramana numai samburii si pielita)
nectarul rezultat il punem la fiert cu zahar...
la doua masuri cu nectar,punem o masura cu zahar..
si fierbem pana scade mai bine de jumatate(daca nu e inchegata o putem fierbe din nou a doua zi)
trebuie sa fie ca un jeleu
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |