Empanada cu broccoli

Ingrediente
- Oua: 3 buc
- Ulei de masline: 1 pahar
- Faina: 1 pahar
- Praf de copt: 1 lingurita
- Broccoli: 1 buc
- Oua: 3 buc
- Smantana dulce: 200 g
- Iaurt: 100 g
- Cascaval: 250 g
- Sare: dupa gust
- Piper: dupa gust
spalam broccoli-ul , il rupem buchetele si-l punem la fiert in apa cu putina sare apoi ne ocupam de "blat"
Se pun toate ingredientele pentru "blat" intr-un castron si se mixeaza 2-3 min
Se unge o tava cu unt si se presara faina, apoi se toarna in ea jumatate din compozitia de "blat" obtinuta
Se pune la cuptorul preincalzit pentru 5-7 min la foc mediu
Brocoli-ul fiert il zdrobim
Intr-un castron punem brocoli-ul maruntit, ouale, cascavalul ras, sare, piper (dupa gust) smantana(iaurtul) si amestecam bine
Dupa cele 7 min in care 1/2 -tea de "blat" de pe fundul tavii a stat la cuptor, scoatem tava din cuptor si rasturnam umplutura peste el, apoi punem din nou la cuptor pana se incheaga bine umplutura (dureaza aproximtiv 25-30 min)
apoi rasturnam si cealalta jumatate de compozitie de "blat" deasupra
si punem la cuptor pana se rumeneste deasupra(daca considerati ca inauntru este facut..incercati cu o scobitoare si trebuie sa iasa curata..sa nu se lipeasca nimik de ea... si nu se rumeneste dati drumul la foc de deasupra pentru 2-3 min)
sursa retetei: Monica-Elizabet
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |