Fasole scazuta cu ciolan afumat

Ingrediente
- Fasole boabe: 300 - 400 g
- Ceapa: 3-4
- Morcovi: 2
- Telina: cat este nevoie
- Bulion: cat este nevoie
- Verdeata: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Ciolan afumat: cat este nevoie
Specific:
RomanescTimp Preparare:
120 de minutePortii:
2-3Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu legumeMod de Preparare
Reteta postata in forum de dory
Boabele de fasole se lasa la inmuiat de seara pana dimineata..
Dimineata se arunca apa, si se pune la fiert.(eu am schimbat 3 ape).
Legumele se curata, se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei incins.
Se adauga la fiert pese boabele de fasole.
Cand fasolea este fiarta, si apa a scazut suficient, se adauga ciolanul, verdeata si se potriveste de sare, se mai lasa sa fiarba putin. Cand se opreste focul se pune si verdeata tocata fin.
Eu am pus marar verde si la fiert am pus si cimbru
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |