Fate cu carne de pui

Ingrediente
- Piept de pui dezosat: 200 g
- Lipie: 1 buc
- Tahina (ulei de susan): dupa gust
- Iaurt: 500 g
- Usturoi pisat: dupa gust
- Boia de ardei iute: dupa gust
- Condimente pentru pui: dupa gust
- Lamai: 1 buc
- Ulei de masline: 2-3 linguri
Specific:
ArabescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
LibanCategorii:
Mancaruri cu carneReteta postata in forum de Micul
Fateul meu facut dupa reteta pusa de Amira.Super extra bun.
Bucatelele de pui se fierb in apa cu condimente...eu am incercat si le-am si "copt" uneori bucatelele din piept de pui direct pe gratarul de teflon cu f putin ulei de masline, mi se pare mai gustos decat atunci cand puiul este fiert (piper, foi de dafin, boia, curry), intre timp piinea se rupe bucatele mici si se prajeste foarte putin in ulei.
Pentru sos: se amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina (ulei de susan)cu usturoiul si lamiie dupa gust. Se asaza piinea prajita pe un platou, peste ea se pune puiul si peste pui se aseaza sosul. Se prajesc 2 linguri de boia de ardei in uleiul de masline citeva secunde si apoi se toarna peste compozitia din platou
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |