Fate libanez fara carne

Ingrediente
- Lipie: 1 buc
- Usturoi: 2-3 catei
- Naut: 1 cutie
- Muguri de pin: dupa gust
- Unt sau iaurt: dupa gust
Specific:
ArabescTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
MediuTara:
LibanCategorii:
Mancaruri cu carneMod de Preparare
O lipie mare se baga in cuptor,pana devine crocanta si aurie
Lipia se faramiteaza intr-un platou mai adanc(sau tava).Exact inainte de servire,zeama de la boabele de naut se amesteca cu usturoiul pisat,sare dupa gust si 2-3 linguri de ulei de masline.
Se toarna peste crutoanele din lipie si se amesteca putin.
Se adauga si boabele de naut. Se toarna iaurt din abundenta.
Se calesc 2 linguri de muguri de pin in 2 linguri de unt pana devin aurii si se arunca peste iaurt in farfurie se mai potriveste de sare daca e nevoie.Se poate servi cu cartofi prajiti.
sursa retetei: Ortansa
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |