Fatouch salata arabeasca

Ingrediente
- Castraveti: dupa gust
- Rosii: dupa gust
- Ceapa verde: dupa gust
- Ridichi: dupa gust
- Ardei gras verde: dupa gust
- Menta: dupa gust
- Patrunjel: dupa gust
- Salata verde: dupa gust
- Paine libaneza: 1 buc
- Ulei de masline: dupa gust
- Sare: dupa gust
Specific:
ArabescTimp Preparare:
15 minutePortii:
1Complexitate:
UsorTara:
LibanCategorii:
Salate din carne de pasaresursa retetei: rhoneea desprecopii
Rosiile se spala,se taie in cuburi destul de maricele,castravetii se curata sau nu de coaja(dupa preferinta)si se taie in cuburi,ridichile la fel.
Ardeii grasi se curata si se taie in patrate.Ceapa verde se spala,se curata si se taie in bucatzele ceva mai maricele.
Patrunjelul si menta se spala si se rup frunzele,daca sunt prea mari se pot taia in doua frunzulitele.
Painea se da la cuptor ptr a se usca(atentie sa nu se arda).Apoi se rup bucatzele mici. Toate astea se pun intr-un bol de salata
Se adauga sare,,painea si apoi se toarna ulei de masline(numai ulei de masline).Se amesteca. E bine sa se faca cu o ora doua inainte de a se manca.
cu mentiunea ca in poza de mai jos am folosit crutoane in loc de lipie libaneza
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |