Fish Finger - Baghete din peste

Fileul de peste se strange bine in maini si se scurge bine apa din el
se adauga un ou , sare si piper si se paseaza cu blenderul vertical pana obtinem o pasta(putem folosi si masina de tocat carne sau orice robot de bucatarie)
Intr-n castron se face un "sos" din 3-4 linguri de faina si 1/2 cana cu apa...sa fie ca o smantana subtire
Pe o farfurie se pun cateva linguri de pesmet
Se rup bucati din pasta de peste se da forma de bagheta(cat doriti de subtiri/groase) se tavalesc apoi prin sosul de faina si apoi prin pesmet
Ies aproximativ 12 baghete de peste
Eu le-am pus pentru 15 min in congelator ca sa fie mai ferme la prajit...dar se pot praji imediat in ulei incins
Se intorc pe toate partile pana sunt rumenite..apoi se scot pe servete absorbante din hartie
Se servesc cu cartofi prajiti, piure de cartofi, orez, cartofi natur etc.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |