Flancuri cu capsuni

Ingrediente
- Aluat de foietaj: 1 pachet
- Crema de vanilie: cat este nevoie
- Lapte: 400 ml
- Zahar: 5 linguri
- Oua: 2
- Amidon de porumb: 3 linguri
- Coaja rasa de lamaie: cat este nevoie
- Unt: 1 cub
- Capsune: cat este nevoie
Mod de Preparare
Se taie saluatul de foietaj in dreptunghiuri se pun in tava si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc
Se prepara crema de vanilie in laptele rece se dizova amidonul, se adauga zaharul, oualea batute spuma si coaja de citrice si untul la temperatura camerei se pune la foc foarte mic de cand incepe sa dea in clocot se lasa 1 min in tot acest timp se amesteca sa nu se prinda(f usor se prepara in microunde)
Cand crema este racorita si foile coapte la fel se pune crema peste foi apoi deasupra se pun fructele si se tin la frigider cateva ore
sursa retetei: inspiratie Lory & Micul bucataria noastra
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |