Flori de dovlecel umplute cu ricotta, la steamer

Ingrediente
- Flori de dovlecel: in functie de cate portii doriti
- Branza ricotta: in functie de cate portii doriti
- Ardei capia: in functie de cate portii doriti
- Menta: in functie de cate portii doriti
- Ulei de masline: dupa gust
- Sare: dupa gust
- Piper negru: dupa gust
- Piper roz: dupa gust
- Chilli fulgi: dupa gust
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
2-6Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Aperitive diverseMod de Preparare
Flori de dovlecel umplute cu ricotta, la steamer
am desfacut florile si le-am studiat sa vad daca au insecte,le-am rupt pistilul si le-am umplut cu compozitia formata din amestecarea intr-un vas a ricottei cu sare, piper,ardeiul capia si menta tocate fin.le-am asezat in vasul de orez al steamer-ului si le-am stropit cu ulei,fulgi de chili si piper roz,apoi le-am programat 20 minute la aburire,au iesit asa cum mi-am imaginat ,delicate si aromate,putin picante:
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |