Focaccia

Ingrediente
- Faina: 500 g
- Apa calduta: 250-300 ml
- Drojdie proaspata: 25 g
- Sare: dupa gust
- Zahar: 1 lingurita
Specific:
MediteraneeanTimp Preparare:
60 de minutePortii:
2Complexitate:
MediuTara:
ItaliaCategorii:
Aperitive cu foietajsursa retetei: alisonBucatarianoastra
Framantam un aluat din ingredientele de mai sus fie cu mana fie in masina de paine
Lasam la crescut cca 30 de min
Cand aluatul este crescut il impartim in 2 si pe fundul vasului de copt(in care am turnat ulei de masline,vreo 6 linguri),asezam prima foaie
Peste prima foaie punem
branza feta cubulete mici sau data pe razatpare
rosii cherry sau rosii mari taiate,masline fara simburi ,ierburile aromatice:busuioc,rozmarin,cimbru:
peste aceasta "umplutura" asezam cea de a doua foaie de aluat
lipim marginile.turnam ulei de masline si facem mici gropite in care punem rosii cherry,masline,iar presaram ierburi aromatice de preferinta proaspete si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |