Focaccia cu sunca si cascaval

Mod de Preparare
Pasul 1. Aluat

Din ingredientele de mai sus se framanta aluatul, pana cand acesta nu se mai lipeste si peretii vasului raman curati. (Daca aveti o masina de paine e mult mai simplu. Eu nu am.) Asa arata aluatul framantat
Pasul 2. Umplutura

Pentru umplut am folosit rosii(trebuiau rosii cherry dar n-am avut), ardei gras, masline verzi si negre, sunca, ierburi, cascaval
Pasul 3. Pregatire de coacere 1

Se unge o tava cu ulei de masline din belsug (2-3 linguri). Se pune jumatate din aluat in tava. Se pune umplutura, ierburile si se stropeste cu ulei de masline
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |