Foietaj cu branza de capra

Ingrediente
- Foietaj: 1 bucata
- Galbenus de ou: 1 bucata
- Branza de capra: dupa gust
- Unt: 1 lingura
- Miere: 4 linguri
- Piper rosu: cateva boabe
Mod de Preparare
Retete postata in forum de Micul
Din aluat se taie forme, eu am taiat rotunde, si se ung cu galbenusul frecat. Pe fiecare foietaj se pune cate o felie de branza de capra, se stropesc cu ametscul de unt topit cu miere, si se presara cu boabe de piper rosu. Se baga la cuptor pana se auresc. Sunt deosebit de bune. Branza este sarata, dar merge perfect cu mierea.
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |